Candy, Hoover logo

Feltételek

Feltételek a kiterjesztett jótállás kihasználására:

 1. Candy beépíthető készülékek: A kiterjesztett jótállás 12 hónap (1 év) minőséggaranciából és további 48 hónap (4 év) ingyenes szervizből áll.
 2. Hoover készülékek: A kiterjesztett jótállás a motorra 24 hónap (2 év) minőséggaranciából és további 36 hónap (3 év) ingyenes szervizből áll.
 3. Az ingyenes szerviz és garancia csak a CANDY és HOOVER márkájú, kizárólag a Candy Hoover Hungary Kft. által Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített új készülékeire vonatkozik.
 4. Az ügyfél csak a regisztrációs űrlap kitöltése után jogosult a meghosszabbított garancia program kihasználására, amely a www.candygarancia.hu és www.hoovergarancia.hu weboldalon található. A regisztrációt a vásárlás utáni 30 napon belül el kell végezni (ezt a vásárlási bizonylaton található időpont határozza meg).
 5. A regisztrációs űrlap megfelelő kitöltése és jóváhagyása után az ügyfél egy automatikusan generált tanúsítványt kap, amelyet az esetleges reklamáció esetére meg kell őriznie.
 6. A meghosszabbított garancia szervizpartnernél való felhasználásához az ügyfélnek a következő bizonylatokat kell felmutatnia a Candy Hoover Magyarország Kft. felhatalmazott szervizpartnerének:
  1. vásárlási bizonylat (adóbizonylat, nyugta)
  2. tanúsítvány a meghosszabbított garanciáról
  3. a készülék megvásárlásakor kapott garancialevél
 7. A meghosszabbított garancia felhasználása esetében a hiba a reklamáció utáni 60 napon belül ki lesz javítva. Ha az ügyfél nem fogadja el ezt a várakozási időt, a meghosszabbított garancia érvénytelenné válik.
 8. A meghosszabbított garancia felhasználásával a gyártó által meghatározott, alap garancián felüli extra garancia nem szakad meg és nem tolódik ki.
 9. Az ingyenes szervizre vagy garanciára való jogosultság érvényét veszti a következő esetekben: a készülék külső/belső műszaki károsodásánál, természeti hatásoknál, az elektromos áram ingadozásánál az átviteli rendszerben, a készülék nem háztartásbeli használatánál, valamint a készülék alkatrészeinek és tartozékainak általános kopásánál (izzók, szűrők, lapok, rácsok, csapágyak, szíjak, szénkefék, lenyomatok és szimbólumok).

Abban az esetben, ha a regisztrációs folyamat közben nem találta meg készüléke modelljét a listában, viszont az teljesíti a megszabott feltételeket, írjon a customerservice@candy.hu címre, ahol kérvényét felülvizsgáljuk.

A CANDY HOOVER HUNGARY Kft. fenntartja a meghosszabbított garancia feltételeinek bármikori, előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatásának jogát.

Köszönjük, hogy a Candy Group készülékét választotta, és kívánjuk, hogy minél elégedettebb legyen annak mindennapi használatánál.

A CANDY HOOVERHUNGARY Kft.