Candy, Hoover logo

A Candy Hoover Hungary Kft. által biztosított kiterjesztett garancia feltételei

Feltételek a kiterjesztett jótállás kihasználására:

 1. Candy beépíthető készülékek: A kiterjesztett jótállás a jogszabálynak megfelelően a termék értékétől függően 12 / 24 / 36 hónap (1 / 2 / 3 év) minőséggaranciából és további 48 / 36 / 24 hónap (4 / 3 / 2 év) ingyenes szervizből áll (a továbbiakban: ’Promóció’)
 2. Az ingyenes szerviz és garancia csak a CANDY márkájú, kizárólag a Candy Hoover Hungary Kft. által Magyarországon nagykereskedelmi forgalomba hozott – Magyarország területén fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében, kiskereskedelmi forgalomban értékesített új készülékeire vonatkozik. Kérjük vásárlása előtt tájékozódjon a kereskedőjénél az importőr által biztosított pontos garanciális feltételekről, különös tekintettel internetes vásárlás esetén, vagy kérjen segítséget a customerservice-hungary@haier-europe.com ügyfélszolgálati e-mail címen, hogy a tervezett vásárlás jogosult e a promócióban való részvételre.
 3. A kiterjesztett garancia és ingyenes szerviz nem érvényesíthető, ha a vásárlást igazoló számlán jogi személy vagy vállalkozást működtető természetes személy van feltüntetve vevőként.
 4. A vevő csak a regisztrációs űrlap kitöltése után jogosult a meghosszabbított garancia promóció kihasználására, amely a www.candygarancia.hu weboldalon található. A regisztrációt a vásárlás utáni 60 napon belül el kell végezni (ezt a vásárlást igazoló bizonylaton vagy számlán található időpont határozza meg).
 5. A regisztrációs űrlap megfelelő kitöltése és jóváhagyása után az ügyfél egy automatikusan generált tanúsítványt kap, amelyet az esetleges reklamáció esetére meg kell őriznie. A regisztráció beküldésének visszaigazolása nem jelent automatikus részvételt a promócióban!
 6. A meghosszabbított garancia szervizpartnernél való felhasználásához az ügyfélnek a következő bizonylatokat kell felmutatnia a Candy Hoover Magyarország Kft. felhatalmazott szervizpartnerének:
            1. vásárlási bizonylat (adóbizonylat, nyugta)
            2. tanúsítvány a meghosszabbított garanciáról
            3. a készülék megvásárlásakor kapott garancialevél
 7. A meghosszabbított garancia felhasználása esetében a hiba a reklamáció utáni 60 napon belül ki lesz javítva. Ha az ügyfél nem fogadja el ezt a várakozási időt, a meghosszabbított garancia érvénytelenné válik.
 8. A meghosszabbított garancia felhasználásával a gyártó által meghatározott, alap garancián felüli extra garancia nem szakad meg és nem tolódik ki.
 9. Az ingyenes szervizre vagy garanciára való jogosultság érvényét veszti a következő esetekben: a készülék külső/belső műszaki károsodásánál, természeti hatásoknál, az elektromos áram ingadozásánál az átviteli rendszerben, a készülék nem háztartásbeli használatánál, valamint a készülék alkatrészeinek és tartozékainak általános kopásánál (izzók, szűrők, lapok, rácsok, csapágyak, szíjak, szénkefék, lenyomatok és szimbólumok).

 

Adatkezelési tájékoztató

A Candy Hoover Hungary Kft. ezúton tájékoztatja a fogyasztót, hogy a Promóció keretén belül adatokat kezel, amelyek a következők: keresztnév, vezetéknév, lakcím (közterület neve, házszáma, város, irányítószám), telefonszám, email cím (a továbbiakban: ’Személyes adatok’)

A Candy Hoover Hungary Kft. a Személyes adatokat a Promóció megszervezése, kivitelezése és marketingtevékenységének megszervezése céljából kezeli. Ennek jogalapja a termékértékesítés növeléséhez és az ügyfélkapcsolatok javításához fűződő jogos érdeke.

A Candy Hoover Hungary Kft. a személyes adatokat a marketing szükségleteinek kielégítéséig, illetve mindaddig tárolja, amíg az ügyfél nem gyakorolja a Személyes adatok kezelése elleni tiltakozási jogát jelen szabályzat első cikkében foglaltaknak megfelelően.

A Személyes adatok harmadik félnek, nevezetesen a mindenkori szervizt biztosító vállalkozásnak, és marketingtevékenységek megszervezéséért felelős ügynökségnek kerülhetnek továbbításra.

A Candy Hoover Hungary Kft. ezúton tájékoztatja az vevőt, hogy a Személyes adatok kezelésével kapcsolatban az alábbi jogokkal rendelkezik:
          • a Személyes adatokhoz való hozzáférés joga, azaz az értesítés kérésének joga, hogy a Candy Hoover Hungary Kft. milyen Személyes adatokat kezel, valamint másolatot készíteni azokról a dokumentumokról, amelyeken Személyes adatok találhatók.
          • joga van kérni a pontatlan Személyes adatok helyesbítését.
          • jogában áll kérni a Személyes adatok törlését vagy kezelésük korlátozását abban az esetben, ha a Candy Hoover Hungary Kft. már nem jogosult Személyes adatok kezelésére.

A feldolgozás elleni tiltakozás joga

A Candy Hoover Hungary Kft. ezúton tájékoztatja az vevőt, hogy bármikor jogosult tiltakozni a személyes adatok kezelése ellen. Abban az esetben, ha a személyes adatokat kizárólag marketingtevékenység céljából kezeli, és a személyes adatok kezelésének egyéb jogi indoka nem áll fenn, a Candy Hoover Hungary Kft. a vevő kérésére indokolatlan késedelem nélkül leállítja a személyes adatok kezelését és azokat haladéktalanul törli az adatbázisból, és erről az érintetteket értesíti.

Abban az esetben, ha a regisztrációs folyamat közben nem találta meg készüléke modelljét a listában, viszont az teljesíti a megszabott feltételeket, írjon a customerservice-hungary@haier-europe.com címre, ahol kérvényét felülvizsgáljuk.

A CANDY HOOVER HUNGARY Kft. fenntartja a meghosszabbított garancia feltételeinek bármikori, előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatásának jogát.

Köszönjük, hogy a Candy Hoover Hungary Kft. készülékét választotta, és kívánjuk, hogy minél elégedettebb legyen annak